چیلر هوا خنک

تهویه مطبوع دارای انواع مختلف دستگاه هایی است که هر یک در ویژگی های خود منحصر به فرد بوده و به همین دلیل برای مکان خاصی مناسب می باشند. یکی از مهم ترین اجزای این سیستم انواع چیلر ها هستند که به دلیل سهولت در استفاده و بازدهی خوبی که دارند، به شدت مورد استقبال قرار گرفته اند.

چیلر هوا خنک یکی از انواع بسیار رایج چیلر هاست، به خصوص برای ساختمان های تجاری و اداری با ابعاد کوچک تا متوسط. این چیلرها معمولاً در فضای بیرون و باز نصب می­شوند، یا روی سقف و یا روی سطح هم­تراز یا زمین. این به این دلیل است که چیلرهای هوا خنک از برج خنک کننده استفاده نمی­کنند و به جای آن گرمای خود را در هوای محیط تخلیه می­کنند، به همین علت به حجم بالایی از هوای تازه احتیاج دارند تا حرارت ناخواسته و نامطبوع را از ساختمان دور کنند.
چیلر تراکمی هوا خنک، چیلری بر مبنای چرخه تبرید تراکمی است. به این نوع چیلر، چیلر هوایی نیز گفته می‌شود. کندانسور چیلر هوایی، متشکل از فن‌هایی است که هوا را با شدت حول لوله‌های حامل گرمای اتلافی عبور می‌دهد و با این کار گاز مبرد را تبدیل به مایع می‌کند. این نوع از چیلرها نیازی به برج خنک کن ندارند.

این چیلر ها به علت اشغال فضای کمتر نسبت به چیلرهای آب خنک بسیار محبوب می‌باشند. همچنین عدم استفاده از آب یک مزیت کلیدی این چیلر مخصوصا برای استفاده در مناطق کم آب می‌باشد؛ یکی از عیب های عمده چیلرهای هوا خنک بازدهی پایین آن ها نسبت به چیلر آب خنک می‌باشد که این به دلیل عدم استفاده از ظرفیت گرمای نهان تبخیر آب می‌باشد.

چیلرهای هوا خنک اطلس کمپرسور کارا با رعایت استاندارد های روز الکترونیکی، حرارتی، مقاومت و ایمنی ارائه شده اند . در طراحی, ساخت و تولید راندمان حرارتی بالا و توان مصرفی پایین اولویت قرار گرفته است.
چیلر هوا خنک

چیلر تولید آب سرد می­کند که این آب به تمام بخش های ساختمان پمپ شده و به واحدهای توزیع هوا یا فن کویل می­رسد تا گرمای ناخواسته را از ساختمان دفع کرده و آن را به چرخه آب خنک شده انتقال دهد. آب خنک شده به واحدهای توزیع یا فن کویل ها با دمایی حدود 6 درجه سانتی­گراد  (42.8 درجه فارنهایت) می­رسد و در طول زمان، مبدل حرارتی درون فن کویل یا واحدها را با دمایی که تا حدود 12 درجه سانتیگراد (53.6 درجه فارنهایت) افزایش یافته است ترک می­کند. سپس به سمت چیلر هوا خنک راهی می­شود تا قبل از اینکه دوباره وارد چرخه شود گرمای خود را به هوای فضای اطراف انتقال دهد.

این آب وقتی که دوباره به چرخه بازمی­گردد، وارد اواپراتور می­شود، جایی که از میان رویه خارجی لوله هایی که حاوی مبرد هستند گذر می­کند. بعد از این، آب در حالی که گرمای خود را از دست داده است از سمت دیگر خارج می­شود. مبرد تنها مایعی است که از میان همه بخش های چیلر عبور می­کند. در حین عبور از بخش های مختلف دستگاه و دفع حرارت ناخواسته از آب خنک شده اواپراتور، فشار، دما و آنتالپی مبرد تغییر می­کنند.

در کاربردهای صنعتی، لزوم استفاده از چیلر در تمام طول سال امری ست طبیعی، از این رو تمهیدات لازم برای کارکرد صحیح سیستم در دمای هوای محیط زیر صفر نیز به کار گرفته شده و چیلرها قادرند به صورت صحیح در شرایط هوای محیط بسیار سرد نیز شروع به کار نموده و در مدار تولید قرار گیرند. اين چيلرها بر اساس تقسيم بندي يوروونت، سطح صدا و حداکثر دماي محيط تقسيم بندي شده اند

چيلرهاي هواخنک  اطلس کارا مجهز به کمپرسورهاي اسکرو، کندانسورهای فين آلومينيومی، لوله مسي با شيار داخلي، اواپراتور پوسته،لوله DX و شير انبساط الکترونيکي مي باشند. از فن هاي محوري و کويل هاي V شکل در اين کندانسورها استفاده شده است.تمامی مراحل تحقیق و توسعه، طراحی و تولید این محصول توسط شرکت اطلس کارا انجام شده و مناسب براي نصب شدن در محيط خارجي مي باشند

چیلر هوا خنک

چیلرهای هوایی در بازار تهویه مطبوع عموماً بر اساس نوع کمپرسور و کندانسور بکار رفته در آن ها دسته بندی می شوند

نحوه به کارگیری کنداسور :

·       یک پارچه

·       دو پارچه

چیلر تراکمی یکپارچه

چیلر تراکمی دو پارچه

قرار گیری همه اجزای چیلر در یک یونیت

طراحی دو یونیت شامل کندانسور در یک بخش و کمپرسور، اواپراتور و شیر انبساط در بخش دیگر

امکان نصب و راه اندازی ساده به دلیل یکپارچه بودن

نصب در دو بخش مختلف و پیچیدگی بیش تر

نصب الزاما در پشت بام صورت می گیرد

یونیت کندانسور در پشت بام و یونیت دیگر در فضای دلخواه نظیر موتور خانه نصب می شود.

راندمان بهتر دستگاه به دلیل ساختار یکپارچه

امکان کاهش راندمان و افت فشار دستگاه

بر اساس نوع کمپرسور :

·       روتاری

·       اسکرال

·       پیستونی

·       اسکرو

·       سانتریفیوژ

نوع کمپرسور

مشخصات

اسکرو

دارای شکل مارپیچ، مناسب برای چیلرها با ظرفیت بالا

اسکرال

کمپرسور حلزونی شکل، دارای یک قطعه ثابت و دیگری متحرک، مناسب برای چیلرهای هواخنک سبک در ظرفیت های خانگی

پیستونی

فشرده سازی مبرد از طریق حرکت رفت و برگشتی، مناسب برای محیط های با دما و فشار بالا

سانتریفیوژ

فشرده سازی مبرد به کمک نیروی گریز از مرکز، مناسب برای مکان هایی که لازم است چیلر به طور دائمی و با توان حداکثری کار کند.

اینکه کدام نوع کمپرسور و کندانسور در چیلر هوا یی باید استفاده شود به عوامل مختلفی بستگی دارد از جمله :

·       شرایط اقلیمی محل پروژه

·       نیاز پروژه و بار برودتی آن

·       شرایط مالی کارفرمایان

·       بررسی های فنی

تفاوت چیلر هوا خنک و آب خنک چیست؟

در واقع، تنها تفاوت چیلر هوا خنک به لحاظ عملکرد (در مقایسه با چیلرهای آب خنک و تبخیری) نوع کندانسور آن ها می باشد. همانطور که از نامش پیداست، در چیلرهای تراکمی هوایی، از کندانسور هوایی به عنوان واحد چگالش (Condensing) در سیکل تبرید استفاده می شود. اما در چیلر آب خنک، از طریق آب خنکی که برج خنک کننده تولید می کند، انجام می شود.

چیلر هوا خنک پنج جزء اصلی دارد:

کمپرسور، که معمولاً به شکل های اسکرو یا مارپیچی، اسکرال یا حلزونی و پیستونی یا ضربه ای یا رفت­ و برگشتی هستند.

کندانسور، دسته ای از لوله های افقی که حاوی مبرد گرم هستند. این لوله ها توسط تعدادی از ورق های نازک فلزی در محور عمودی احاطه شده‌اند. این ورق ها کمک می­کنند گرما از لوله ها به سمت هوایی که از سمت بالای لوله ها و صفحات فلزی دمیده می­شود منتقل شود.

فن های کندانسور. این فن ها هوا را از سمت جوانب به درون کویل های کندانسور می­کشند و بعد آن را مجبور می­کنند تا از بخش فوقانی خارج شده و وارد فضای آزاد محیط بیرون شود.

شیر انبساط، که مبرد را قبل از اینکه به اواپراتور وارد شود منبسط می­کند.

اواپراتور، که جایی است که آب خنک شده تولید می­شود و حرارت آب سرد برگشتی که قبلاً خنک بوده و اکنون گرم شده استخراج می­شود تا به کندانسور فرستاده شود.

کمپرسور به عنوان نیروی محرک برای مبرد محسوب می­شود. مبرد ابتدا کمپرسور را با حالتی گازی و فشار و دمایی بالا ترک می­کند و بعد وارد کندانسور می­شود.

زمانی که مبرد وارد کندانسور می­شود، از میان لوله های افقی عبور کرده و انرژی حرارتی خود را به هوای درون فضای محیط که به وسیله فن ها در بالای این قسمت قرار دارد منتقل می­کند.

در همان حال که مبرد در حال انتقال گرمای خود است، متراکم شده و به فاز مایع می­رسد. در طول زمان مبرد به مایعی اشباع شده با فشار بالا و دمایی متوسط می­رسد و  کندانسور را ترک می­کند.

سپس مبرد وارد شیر انبساط خواهد شد. شیر انبساط جریان مبرد درون سیستم را اندازه گیری می­کند. پایه‌ای‌ترین و ابتدایی‌ترین شکل این وسیله، شیر انبساط حرارتی است که جریان مبرد را به وسیله اندازه گیری دمای لوله در خروجی اواپراتور کنترل کرده و شدت جریان را تنظیم می­کند تا دما را در نقطه‌ای که مد نظر است نگه دارد.

شیر انبساط مبرد را گیر انداخته و فشار بالای کندانسور را حفظ می­کند. درون شیر انبساط، روزنه‌ای کوچک اجازه عبور مقدار محدودی از مبرد را می­دهد تا جریان را ادامه دهد. با عبور از این روزنه­، مبرد به بخش کم فشار شیر انبساط می­رسد. این افت ناگهانی فشار به مبرد اجازه منبسط شدن می­دهد تا از فاز مایه به فاز گاز/مایع تبدیل شود. با رخ دادن این اتفاق فشار و دمای مبرد کم خواهد شد. مقدار مشابهی از مبرد عبور کرده و در نتیجه فضای بیشتری برای انبساط و پر کردن این شکاف و اختلاف وجود دارد.

سپس مبرد وارد اواپراتور شده و از میان مجموعه‌ای از لوله های افقی که توسط آب خنک احاطه شده‌اند و در خلاف جهت همدیگر در جریان هستند عبور می­کند. با گذر زمان مبرد گرمای ناخواسته موجود از برگشت آب خنک را به خود گرفته، با فشار و دمایی پایین و در حالت گاز اشباع شده، از اواپراتور خارج می­شود. آب خنک شده نیز گرمای خود را به مبرد خواهد داد و محیط را با دمایی حدود 6 درجه سانتی­گراد (42.6 درجه فارنهایت) ترک می­کند.

اجزای چیلر هواخنک

کارکرد

کمپرسور

  • شروع سیکل تبرید چیلر هوا خنک و فشرده شدن مبرد در این قسمت
  • بالا رفتن دمای مبرد

کندانسور

کاهش دمای مبرد و تبدیل شدن آن از گاز به مایع

شیر انبساط

 کاهش فشار و دمای مبرد و خنک شدن بیش تر آن

اواپراتور

آماده شدن مبرد برای خنک سازی آبی که برای سرمایش به کار برده می شود.

مزایای چیلر هوایی

هزینه نصب چیلر هوایی به دلیل کم بودن تعداد تجهیزات، کم‌تر است.

چیلر هوایی فضای کمتری را نیاز دارد و می‌تواند روی سقف نصب شده و نیازی به موتورخانه ندارد. این یعنی فضای بیشتری در ساختمان قابل استفاده است.

چیلر هوا خنک به دلیل قطعات کمتر، نگهداری راحت‌تری در مقایسه با چیلر آب خنک دارد.

سیستم چیلر هوا خنک بسیار ساده بوده و نیازی به پمپ دیگر برای کندانسور ندارد.

معایب چیلر هوایی

چیلر هوا خنک در بیرون ساختمان نصب می‌شود و فن و کمپرسور نویز زیادی خواهند داشت.

چیلر هوا خنک معمولا عمری به اندازه چیلر آب خنک ندارد. دلیل این امر، قرار داشتن این نوع چیلر مقابل آفتاب، باران، رطوبت، برف و باد است که آسیب زا می‌باشد.

چیلر هوا خنک ممکن است دچار مشکلات خرابی و انسداد شود.

چیلر هوایی به علت داشتن ضریب عملکرد پایین تر نسبت به چیلر آب خنک، و همچنین به علت گرانتر بودن کندانسور هوایی نسبت کندانسور آبی، هزینه اولیه بالاتری نسبت به چیلرهای آبی دارد.

کاربردهای چیلر هوا خنک

چیلر هوا خنک نقش مهمی را در دنیای مدرن ایفا می‌کنند. این وسیله کاربردهای بسیاری در مجتمع های مسکونی و صنایع مختلف دارد که برای مثال می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

·       استفاده از چیلر هوا خنک در پشت بام ساختمانهای اداری و مسکونی به عنوان سیستم تهویه مطبوع

·       برای خنک کاری ماشین آلاتی که مورد استفاده مداوم قرار می‌گیرند مانند تجهیزات پزشکی و ماشین‌آلات خط تولید

·       برای تبرید و سرد نگهداشتن مواد غذایی مایع مانند شیر،رب، آّبمیوه و نوشابه قبل از بسته بندی و ارسال

·       به منظور تهویه مطبوع گلخانه ها و سالن های پرورش قارچ

·       به منظور تهویه مطبوع سالن های پرورش دام و ماکیان

·       برای خنک کاری سوله های ورزشی و کارخانه ها

·       برای سرمایش استخرهای پرورش ماهی

محل نصب چیلر هواخنک

اگر به دنبال استفاده از چیلر به منظور تهویه مطبوع هستید، باید شرایط نصب و راه اندازی آن را نیز بدانید تا استفاده از دستگاه به بهترین شکل صورت گیرد و راندمان در سطح عالی باشد. چیلر هواخنک به دلیل نیاز به جریان هوا برای خنک کردن کندانسور، باید در فضای باز نصب شود و غالبا از فضای باز پشت بام به این منظور استفاده می شود. اما محل نصب چیلر هوا خنک باید چه ویژگی هایی داشته باشد؟

این فضا باید صاف و بدون شیب باشد تا دستگاه به درستی فعالیت کند.

باید مکانی را برای نصب چیلر هوایی در نظر گرفت که از دیوارهای اطراف حداقل یک متر و نیم فاصله داشته باشد.

قسمت هایی از دستگاه که به سرویس و تعمیر نیاز پیدا می کنند، باید فضای کافی برای فعالیت تعمیر کار را داشته باشد.

توجه به جهت باد و سرعت آن نیز در محل نصب چیلر هوا خنک موثر است که توسط متخصصان  اطلس کمپرسور سنجیده می شود.

توصیه می شود که در استفاده از سایه بان دقت داشته باشید تا با نصب نادرست آن مانع از جریان یافتن درست هوا نشوید. زیرا در این صورت راندمان دستگاه به شدت افت پیدا خواهد کرد. کسب اطلاعات دقیق تر در این حوزه را می توانید در مطلب محل نصب چیلر هوا خنک در ساختمان مشاهده کنید.

مشخصات فنی چیلر تراکمی هواخنک

دستگاه های تهویه مطبوع از هر نوعی که باشند، دارای انواع مختلفی هستند و ویژگی های فنی آنها با هم تفاوت دارند. مشخصات فنی چیلر تراکمی هواخنک با توجه به نوع کمپرسور و ظرفیت و سایر ویژگی ها، اختلافاتی با هم دارند که سبب می شود هر یک از آنها برای مکان خاصی مناسب تر از دیگری باشند. به عنوان مثال مینی چیلرها که ظرفیت تبرید آنها کمتر از چیلرهاست، قطعا دارای مشخصات فنی متفاوت و قیمت پایین تر می باشند. در بررسی مشخصات فنی چیلر تراکمی هوا خنک باید به برند تولید کننده دستگاه هم اشاره کرد که سبب ایجاد تفاوت هایی می شود. به عنوان مثال چیلر تراکمی هواخنک مدیا با برند دیگری چون تاپ تهویه متفاوت است و به بررسی تخصصی نیاز دارد.

توصیه می شود در بررسی مشخصات فنی چیلر تراکمی هوا خنک به نوع مبرد، ظرفیت دستگاه، نوع کمپرسور، میزان صدای تولیدی، بررسی اجزای دستگاه و … توجه کنید. هم چنین توجه به نظر متخصصان اطلس کارا در این زمینه موثر خواهد بود و می تواند به انتخابی بهتر منجر شود

سیستم فری کولینگ در چیلر هواخنک

فری کولینگ یا سرمایش رایگان، فناوری ساده ای است که در چیلرهای هواخنک به کار برده می شود و به کمک آن می توان از سرمای محیط برای کاهش دمای آب مورد نیاز برای سرمایش استفاده کرد. این سیستم می تواند تا حد زیادی در هزینه های مصرفی ساختمان صرفه جویی کرده و گزینه ای بسیار اقتصادی برای مصارف خانگی و صنعتی است. این فناوری در چیلرهای هواخنک قابل اجراست و در مطلب سیستم فری کولینگ چیست؟ به طور کامل به آن پرداخته شده است.

قیمت چیلر تراکمی هواخنک

طبیعتا با تفاوت هایی که در مورد انواع این سیستم های تهویه هوایی عنوان کردیم، باید انتظار قیمت های متفاوتی را نیز در مورد آنها داشت. قیمت چیلر تراکمی هواخنک با توجه به برند تولید کننده، نوع کمپرسور، نوع مبرد، ظرفیت و … متغیر است. باید در نظر داشت که به چه منظوری قصد خرید چیلر را دارید و چه میزان مایلید برای آن هزینه پرداخت کنید. در این شرایط بررسی قیمت چیلر تراکمی هواخنک هوشمندانه تر صورت می گیرد. چیلرهای هوایی که به منظور استفاده صنعتی خریداری می شوند، قیمت بیش تری به نسبت دیگر انواع چیلرها دارند. ما در مجموعه اطلس کارا سعی کرده ایم تا جای ممکن قیمت ها را رقابتی و منصفانه عرضه کنیم و به این شیوه در راستای افزایش رضایت مشتری گام برداریم. در این مسیر، تولید کننده بودن شرکت اطلس کارا هم بی تاثیر نیست و شما با خرید چیلر هوا خنک اطلس کارا  که محصول این شرکت خوش نام است، قیمت منصفانه ای بابت آن پرداخت خواهید کرد.

سوالات متداول درباره چیلر تراکمی هواخنک

چیلر تراکمی هواخنک چگونه کار می کند؟

این دستگاه از چهار قسمت اصلی با نام های کمپرسور، کندانسور، شیر انبساط و اواپراتور تشکیل شده است و بر اساس سیکل تبرید بخار داغ فعالیت می کند. به این ترتیب که مبرد داغ به شکل بخار وارد کمپرسور شده و فشرده می شود. در مرحله بعد با وارد شدن به کندانسور، کاهش دما پیدا کرده و به مایع تبدیل می شود. مایع داغ خود را به شیر انبساط می رساند و در این مرحله با افت فشار مواجه شده و خنک تر می شود و از این مبرد خنک برای تهویه مطبوع به کمک هواساز یا فن کویل استفاده می شود.

قیمت چیلر تراکمی هواخنک چقدر است؟

قیمت این دستگاه با توجه به کیفیت قطعات، برند تولید کننده، نوع مبرد و کمپرسور، ظرفیت دستگاه و … متغیر است. برای اطلاع دقیق از قیمت چیلر هوایی با کارشناسان فروش اطلس کارا در تماس باشید.

تفاوت کمپرسور اسکرال و اسکرو در چیلر هوایی چیست؟

تفاوت در ساختار کمپرسورهاست که در نوع اسکرال به شکل حلزونی است و برای پروژه های سبک تر مناسب می باشد. در نوع اسکرو کمپرسور دارای شکل مارپیچ می باشد و بیش تر در پروژه هایی با ظرفیت بالاتر استفاده می شود.

مصرف برق چیلر تراکمی هوا خنک چقدر است؟

مصرف برق این دستگاه تحت تاثیر کمپرسور به کار رفته در آن و فاکتورهای تخصصی دیگری است که گروه صنعت اطلس کارا  به طور مفصل در مطلبی تحت عنوان مصرف برق چیلر تراکمی هوا خنک به بررسی آن پرداخته است.

کندانسور هوا خنک چیلر چیست؟

کندانسور هوا خنک نوعی مبدل حرارتی است که وظیفه دارد تا گرمای سیال وارد شده به سیکل تبرید را زدوده و سبب خنک شدن آن شود. این مبدل حرارتی دارای شکل های گوناگون است که میزان بازدهی آن با یکدیگر متفاوت می باشد.

مزایای چیلر های هوا خنک اطلس کمپرسور کارا :

  • کاربری مسکونی و صنعتی
  • تامین آب سرد مرکزی
  • قابلیت نصب در محیط بیرون
  • ظرفیت سرمایشی متنوع
  • مبدل های Shell & Tubeانبساط مستقیم یا فلادد
  • لوله های داخل شیاردار، بالاترین راندمان ممکن
  • فین‌های مسی داخل شیار دار و لوله های آلومینیومی
  • شیر انبساط الکترونیکی
  • کنترلر های اروپایی مجهز به تکنولوژی Envelope control
  • مقاوم به رطوبت و گرد و غبار IP55
  • پوشش هیدروفیلیک برای جلوگیری و محافظت از خوردگی
  • قابل استفاده در تمامی فصل ها
  • بدنه ساخته شده از ورق گالوانیزه با پوشش رنگ اپوکسی و شاسی ساخته شده از ناودانی استاندارد.
  • امکان استفاده از انواع کمپرسور های Reciprocating , Screw , Scroll , بر اساس سفارش مشتری از مارک های معتبر اروپای غربی نظیر Danfoss , Copeland , Bitzer.
  • امکان ساخت چیلر های زیر صفر برای کاربرد های صنعتی.
  • اوپراتور پوسته و لوله ( Shell & Tube ) با لوله های مسی درون شیار دار.
  • مجهز به آنتی فریز، قطعات برقی، لوازم کنترلی از مارک های معتبر اروپای غربی نظیر: هیوندای، اشنایدر، GMC، دانفوس و …
  • قابلیت ساخت مطابق درخواست پروژه.


ویژگی های عملکردی چیلر اطلس کمپرسور کارا به شرح ذیل می باشد:

  • قابلیت اتصال به سیستمBMS
  • مجهز به سیستم کنترل هوشمندPLC
  • قابلیت ماژول کردن چندین دستگاه با یکدیگر
  • مجهز به کندانسور هیدروفیلیک
  • دارای سطح صدای پایین و کیفیت ساخت و استاندارد IP بالا
  • قابلیت کنترل فشار و دما به صورت دیجیتال بر روی کنترلر
  • توان بالا و ابعاد مناسب جهت استقرار در مکان های مختلف
  • مجهز به کمپرسور اسکرال از برند های معتبر دنیاCOPELAND , DANFOSS
  • مجهز به سیستم حفاظتی Delta and Freeze Anti جهت جلوگیری از یخ زدگی اواپراتور
  • استفاده از فن کندانسور با برندهای معتبر , ABEGG-ZIEHL EBM , ROSENBERG,
  • مجهزبه تجهیزاتی از قبیل اکسپنشن ولو، فیلتر درایر، سایت گالس، شیر سرویس و سایر تجهیزات کنترلر
  • از برندهای معتبر اروپایی میباشد

برای سفارش چیلر اسکرال هواخنک ساخت شرکت اطلس کارا  با ارزان ترین قیمت با کارشناسان اطلس کارا تماس بگیرید.

استعلام قیمت و فروش چیلر تراکمی هوا خنک

برای انتخاب چیلر هوا خنک و یا انواع دیگر چیلر و ظرفیت متناسب با کاربرد مورد نظرتان، با شرکت اطلس کارا  تماس بگیرید. کارشناسان اطلس کارا آماده ارائه مشاوره تخصصی در این زمینه می‌باشند.

خرید چیلر هوا خنک دست دوم
 به دلیل قیمت پایین تری که دارد، مورد توجه برخی کاربران قرار می گیرد. اگرچه از نظر هزینه، تهیه این دستگاه برای مصرف کننده به صرفه تر است، اما با توجه به احتمال وجود مشکلات فنی در بخش های مهم دستگاه نظیر کمپرسور، کندانسور و دیگر اجزای حیاتی، خرید چیلر دست دوم به هیچ عنوان توصیه نمی شود. هزینه های ناشی از تعمیر چیلر هوایی و کلیه دستگاه های تهویه مطبوع به شدت بالاست و می توان در اقدامی هوشمندانه با پرداخت هزینه بیش تر در آغاز کار و تهیه دستگاهی با ضمانت پس از فروش، با خیال راحت این دستگاه تهویه مطبوع را تهیه کرد. به طور کلی خرید و فروش چیلر دست دوم از هر نوعی، ممکن است باعث تحمیل شدن هزینه های گزاف بابت تعمیرات به شما شود و لازم به ذکر است که قیمت دستگاه نو در مقایسه با انواع دست دوم، تفاوت فاحشی نیز ندارد.

گروه صنعتی اطلس کارا سازنده بهترین کیفیت  چیلر هواخنک چیلر آب خنک  اگزاست فن هواساز تجاری – صنعتی اکوپک پکیج پشت بامی ( روف تاپ ) کندانسور هوایی مدولار برج های خنک کننده ایرواشر کندانسور های هوایی کندانسینگ یونیت جهت پروژه های  بهداشتی – درمانی صنعتی-تجاری مسکونی با لاترین درصد رضایت مشتریان